Praatcafé : Huiswerk, zinvol of niet?

Bevordert huiswerk het zelfstandig leren werken of berooft het net onze kinderen van hun tijd om dingen te doen die hen echt interesseren? Moet je als ouders je kinderen helpen met huiswerk maken of net niet ? Wat als je kind echt niet graag huiswerk maakt?

Praatcafé: Huiswerk, zinvol of niet?
op woensdag 21 oktober om 20:00u.
in het ontmoetingscentrum St. Katarina
Nicolaas Cleynaertslaan, Hasselt

Een boeiend onderwerp waar we zeker een avond over kunnen volpraten!

onderpresteren

Praktisch
Dit praatcafé gaat door in het ontmoetingscentrum St. Katarina, Nicolaas Cleynaertslaan, Hasselt, op woensdag 21 oktober om 20:00u. De deuren staan open voor ouders, leerkrachten en therapeuten, maar ook voor beleidsmakers. Misschien zijn er ook tieners die graag zelf komen vertellen hoe zij het studeren aanpakken ?

De prijs is €10 per persoon, drankje inbegrepen.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar het secretariaat (let op: niet antwoorden op deze mail!), graag ten laatste vrijdag 2 oktober 2015. We weten ook graag met hoeveel personen je komt. Voor leerkrachten of begeleiders leveren we op verzoek een bewijs van deelname af.

Iedereen is welkom!