2016: BeKLim pauzeert nog wat meer….

2016 leek warm te beginnen, maar winterkoffie (Small)eindelijk is er dan toch de winterkou! We wensen jullie een fijn 2016 met heel veel hartverwarmende momenten!

 

 

(foto via unsplash.com)

We lieten het al eerder weten: het organiseren en plannen van activiteiten binnen BeKLim, vraagt heel wat inzet en tijd van de bestuursleden. In 2014 zetten we de BeKLim-activiteiten al even in de pauze-stand. Het aantal ouderavonden en activiteiten ging  de laatste maanden flink naar beneden.

Ondertussen hebben enkele bestuursleden andere wegen ingeslagen, vulden onze agenda’s zich met andere persoonlijke bezigheden, en werden onze eigen kinderen groter, waardoor ze minder nood hebben aan de aangeboden activiteiten.

Daarom hebben we de knoop doorgehakt: er zal dit jaar geen BeKLimkamp georganiseerd worden.

We herbronnen ons ondertussen en gaan na wat er in de toekomst nog mogelijk is. Tot binnenkort!