Lid worden?

Tot voor kort was BeKLim een vereniging met een “echt” lidmaatschap. Maar voor het  werkjaar 2014-2015 (van september 2014 tot juni 2015) doen we het anders. We drukken namelijk even op de pauzeknop. Waarom we dit doen, lees je hier.

Tijdens ons pauzejaar werken we niet meer met een lidmaatschap met lidgeld. Wel zullen onze activiteiten iets duurder worden om de kosten van het organiseren,  het materiaal én de verzekering te kunnen dragen. Maar dat is natuurlijk ook een beetje goed nieuws: je betaalt enkel als je deelneemt aan onze activiteiten.

Om op de hoogte te blijven, schrijf je je best in op onze nieuwsbrief via deze pagina.  Ook via facebook worden onze activiteiten vermeld. Deze website geeft ook alle activiteiten weer, maar verslagen en foto’s vind je misschien minder snel terug dan voorheen.

Heb je hier vragen over, dan vind je contactgegevens hier.

Wij hopen dat we op deze manier de drempel voor sommigen wat kleiner maken om kennis met ons te maken. Ook onze vroegere leden zijn nog steeds welkom. Onze activiteiten zijn misschien wat beperkter in aantal, maar zullen ook in de toekomst even boeiend blijven! We hopen jullie dan ook zeker nog te ontmoeten!