Nieuwsbrief

In deze nieuwsbrief vind je de aankondigingen van onze activiteiten, verslagen van wat we deden, interessante dingen die we tegenkwamen… . Deze nieuwsbrief is een “slow-brief” en wordt enkel gestuurd als er nieuwe activiteiten zijn, of als we je ergens van op de hoogte willen houden. Je krijgt dus zeker niet elke week een mail van ons!

Wil je deze nieuwsbrief ontvangen, dan kan je je hier inschrijven! Omdat we vanaf september 2014 niet meer met een ledenlijst werken, gebeurt inschrijven op de nieuwsbrief niet meer door ons. Als je nu al de nieuwsbrief krijgt, dan ben je al ingeschreven. Als je nog geen nieuwsbrief kreeg, kan je je inschrijven via onderstaand formulier.

We geven je e-mail-adres  of persoonlijke gegevens nooit door aan anderen. Alle informatie wordt enkel gebruikt om een zicht te krijgen op wie er interesse heeft in onze werking. Je kan je ook altijd uitschrijven op onze nieuwsbrief, via deze pagina, of via een link onderaan elke nieuwsbrief.

Let op: We hebben gemerkt dat onze nieuwsbrief in Gmail wel eens in de ‘reclame’-map verdwijnt. Je kan dit vermijden door deze nieuwsbrief van de map ‘reclame’ naar de map ‘primair’ te slepen, en dan aan te geven dat je dit altijd zo wil. Deze en andere manieren kan je ook vinden in dit filmpje

* = verplicht veld

door MailChimp!

Overzicht nieuwsbrieven 2014