Onze werking

BeKLIM is een vereniging waar mensen terecht kunnen die van dichtbij te maken hebben met (hoog-)begaafdheid. Hiervoor organiseren wij het hele jaar door allerhande actviteiten.

Voor ouders en opvoeders plannen we regelmatig een avond waarop we het hebben over hoogbegaadheid of over aspecten waar hoogbegaafde kinderen en jongeren mee te maken krijgen. Soms nodigen we hiervoor sprekers uit die een bepaald aspect komen toelichten. Tijdens deze avonden krijgen de ouders en opvoeders ook de kans om ervaringen uit te wisselen.

Zeker zo belangrijk zijn de activiteiten voor (hoog-)begaafde kinderen en jongeren. Door samen met andere hoogbegaafden allerlei dingen te doen, merken ze dat zij niet de enige zijn die wel eens worstelen met de wereld. Daarom organiseren we allerhande namiddagen of avonden, met leuke, spannende en soms ongewone activiteiten. Het BeKLIMweekend is het hoogtepunt van het werkjaar, waar heel vaak nieuwe vriendschappen gesloten worden.

Soms gaan we ook met het hele gezin op stap.

Vanaf september 2014 werken we niet meer met een ledenlijst of lidgeld. Als onze activiteiten staan open voor iedereen. Als je op de hoogte wil blijven van onze activiteiten, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief, volg onze facebookpagina of raadpleeg deze website!